ZOGO... SI AI GASIT!
IMG-LOGO
ICON
ICON 0

Uleiul de cocos are multiple beneficii, atunci cand este consumat cu moderatie

IMG-BLOG

Uleiul de cocos este considerat un superaliment, iar numeroase studii dovedesc ca are variate intrebuintari, de la prepararea alimentelor si pana la folosirea lui ca ingredient de baza in produsele dermatocosmetice, pentru ingrijirea parului si a tenului.

Principalele 5 beneficii:

§  Reduce nivelul colesterolului

§  Este de ajutor in lupta cu greutatea

§  Hidrateaza pielea

§  Asigura o mai buna functionare a creierului

§  Are proprietati antifungice, antibacteriene si antivirale

 

Cum poti sa folosesti uleiul de cocos:

§  poti inlocui untul si uleiul, folosit in mod uzual la gatit

§  il poti adauga in salate, ceai sau lapte, pentru o aroma deosebita

§  il poti folosi pentru a prepara batoane nutritive

§  pentru ten si piele - poti aplica uleiul de cocos direct pe fata, masand usor pana este absorbit complet in piele, rezultatul fiind un ten mai luminos si intinerit

§  masca pentru par - poti aplica o cantitate mica la varfuri, pentru a reduce ruperea acestora

§  lotiune pentru corp - poti folosi uleiul de cocos in locul lotiunii de corp obisnuite. Il poti aplica dupa dus, direct pe pielea umeda, intr-un strat subtire. Acesta va fi absorbit rapid in piele, in maximum 2 minute, fara sa iti lase pielea uleioasa

§  exfoliant pentru piele – poti sa amesteci uleiul de cocos cu zat de cafea si putina scortisoara si vei obtine un exfoliant natural pentru ingrijirea pielii

§  repara calcaiele crapate - uleiul de cocos poate fi folosit ca alternativa la cremele clasice si ajuta la repararea calcaielor crapate si catifeleaza pielea

 Pentru a obtine beneficii impresionante pentru sanatate, asigura-te ca alegi un ulei organic de cocos virgin sau extravirgin si nu produsele rafinate. In plus, suntem diferiti. Observa si foloseste-l in masura in care iti aduce valoare.

displayLikeBox: 1